Unstoppable23

Peste mai puțin de o lună va avea loc evenimentul de la București, Unstoppable!

Marc Accetta & Robert Kiyosaki vor împărtăși scena timp de 3 zile, pentru a te ajuta pe TINE să devii de NEOPRIT!

Șansa este acum, când îl vei auzi vorbind pe unul dintre cei mai influenți oameni din industria educației financiare, investițiilor, imobiliarelor, alături de Marc Accetta, care in trainingurile lui va descoase fiecare părticică a blocajelor tale.

Sau consideri că ești acolo unde este locul tău, că acolo poți excela din nivelul actual, că ești suficient de bine plătit și apreciat acolo unde ești? Dacă răspunsul este Da, poți să treci cu vederea acest anunț, dar dacă răspunsul este Nu, atunci nu ar trebui să mai aștepți inca un an, inca o viață, pentru a descoperi ce te oprește din a fi de neoprit.

Vor mai fi inca 4 traineri alături de cei doi, asta înseamnă că triplăm valoarea primită 😇

Alege pachetul care ți se potrivește de aici https://bit.ly/eventRobertKiyosaki, apoi Introdu numele și adresa de email, apoi urmează pagina de checkout unde dacă dorești sa plătești cu 400€ mai puțin poți pune codul de voucher unstoppable23 și după ce dai “apply” vei avea și prețul final.

Ultima lună înainte de eveniment, ultimele 160 de locuri disponibile!

Traineri la Unstoppable 2023 (Bucuresti):

Robert Kiyosaki – autor best seller, consultant, investitor si speaker la nivel global. Unele din cele mai bune carti pe educatie financiara sunt scrise de el (Tata bogat Tata sarac, Cadranul Banilor etc.)

Marc Accetta – trainer de peste 30 ani in vanzari directe si public speaking. A dus o companie de la 50 milioane pe an la peste 900 de milioane pe an. A creat peste 100 de milionari. A pregatit sute de traineri care fac training la cel mai inalt nivel astazi.

Panos Salas – antreprenor din Grecia unde a dezvoltat cu succes afaceri traditionale. A construit si in affiliate marketing o echipa de peste 6000 de persoane de unde a castigat in total 500000 dolari. Are de asemenea experienta vasta in trading pe Forex, blockchain si piata de NFT.

Melodie Risman – business woman, trainer si care de asemenea a castigat peste 1 milion de euro din network marketing pana la 25 de ani, avand o echipa de peste 40000 de persoane. A participat la peste 100 de evenimente in dezvoltare personala unde a investit peste 100.000 euro in dezvoltarea ei.

Kyriakos Kosmadakis – antreprenor din Grecia cu o vasta experienta in

afaceri. A ridicat de la 0 mai multe companii in domeniul energiei (85 angajati), industria auto (inchirieri masini, masini electrice, statii incarcare), telecomunicatii, asigurari (detine mai multe birouri si brokeri) si o academie de training pe dezvoltare personala.

Reidar Furuholmen – om de afaceri din tarile nordice, trainer international pe mai multe scene din Europa si nu numai. A construt organizatii de mii de persoane in vanzari directe. Este de asemenea in lumea investitiilor diverse.

Leave a comment